Rørleggerfirmaet på Romerike

Vi bygger ditt drømmebad

Hvem vi er

Romerike VVS AS er et rørleggerfirma på Romerike. Vi har solid erfaring og fagkunnskap i rørleggerbransjen, og er spesialist på rehabilitering og nybygg av baderom.

Hva vi gjør

Vi er en totalleverandør av rørleggertjenester for private kunder, bedrifter og offentlig sektor på Romerike. Vi tilbyr tjenester innen service, vedlikehold og montering av alle typer rørinstallasjoner, bad, våtrom, sanitær og avløp.

Våre rørleggere

Alle våre rørleggere er sertifiserte fagfolk som er utstyrt med egne servicebiler og spesialverktøy for å kunne utføre alle oppdrag effektivt og av høy kvalitet.

Vår målsetting

Målsettingen for vår virksomhet er å skape økonomisk grunnlag for å utvikle et konkurransedyktig og faglig selskap. Det betyr at vi strekker oss langt for å gi deg den beste løsningen for ditt behov, godt fulgt opp med råd og tips. Vår lojale og stabile kundekrets tar vi som et tegn på at vi leverer godt håndverk.

Hvor vi er

Romerike VVS AS holder til sentralt på Årnes. Vi leverer våre rørleggertjenester til kunder på Romerike og i nærliggende områder på forespørsel. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om dine byggeplaner.

Kontakt oss